Mums!

Vet ni vad jag just har avnjutit?
Nähä, hur skulle ni kunna veta det!
Jag har ätit en toast med färska kantareller smörstekta med vitlök....mmmm va gott....
det tyckte även Elin som fixade sig en till. Lisa har smakat men bara en tugga. Hon är mest rädd för att det ska vara någon giftig svamp.

I helgen var vi i stugan med mor o far, Sebbe o Joel (utan föräldrar) och Veicko o Tobbe. Veicko had e fått uppdraget att såga ner tre noga utvalda träd med motorsågen. Detta avklarades redan på fredag e.m när vi kom dit. Pappa hann inte gruva sig så mycket men nervös var han stackarn för träden stod ju alldeles bredvid den nya stoltheten - altanen, den inglasade...  Nu hör det till saken att Veicko är lite av expert på områden och la ner träden perfekt efter beräkningarna. Väl nere på marken så blev träden kvistade o kapade och sen tog vi i rensarteamet över. Sebbe tog täten med hörselkåpor och arbetshandskar på och drog sen ris för allt vad han orkade. Hips vips så var marken städad och det blev ätte fint!!!
   Vi hade sen en mysig helg med fiske bastubad o bus. På kvällen gick vi i mörkret och jagade skatter o grodor. Vi gjorde en eld nere vid vattnet och grillade korv - mysigt! På lördamorgon kom Joel och väckte mig, sa att det var dammigt ute. Jätte mycket damm på sjön. Han menade dimma den lilla gullpojken :)
   Som sagt...en riktigt mysig helg med goa människor, de e som bomull för själen!

Puss & Kram

P:S Glomde berätta att jag var på en skogstur och hittade så fina stenar som naturligtvis fick följa me tillbaka till stugan, snacka om skatt!!! D.S

Kommentarer
Postat av: Kenneth

Jag var ute och gick ikväll och det var minsann dammigt ute !!! =)

Låter som om ni har haft en härlig helg där uppe.

Hoppas att Lisa har fotat mycket så vi kan få se lite bilder från helgen.



Kram K

2009-08-27 @ 22:39:07
URL: http://kenasblandning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0