Halleluja

Ibland tycker jag att det är ganska fränt när man läser andras bloggar och så har de lagt ut videoklipp på olika musikgrupper och andra festliheter. Jag har känt mig lite utanför eftersom jag inte behärskar tekniken så värst bra... Jag menar, jag är ju bara en torpmorsa... mina kvaliteter är ju fröer och svamp...
Men nu mina kära vänner och läsare. Låt mig presentera en fantastisk låt utav en av mina gamla favoritgrupper SUPERTRAMP. Unna dig nu en stund att lyssna på låten och texten, titta gärna på de fina bilderna, kanske lite antikt med  stillbilder men so what!



Tack min kära dotter Elin för att du har introducerat mig in i teknikens värld!

Puss &  Kram!

Vad är de för da i da?

Jo de e ingen vanli da för de e Linas födelseda, HURRA HURRA HURRA!
Citat av Lotta på bråkmakargatan. Tycker den är så bra.

Grattis till bästa Lina på hennes 19-årsdag!!!

Känns som om hösten kryper närmare, brrr...
De var ju så soligt o skönt idag. När jag kom hem så fixade jag med lite brädor som skulle kapas och slipas lite. Jag höll till ute på altanen, varm o gött. Men nu ikväll är det bara 6 grader! Luktar snö ute!
Ja, ja. Allt har sin charm, får väl göra som pappa och elda ljus i massor för de e hög mysfaktor!

Puss & Kram!

Tack!

Jag vill bara passa på att tacka alla vänliga som tagit sig tid att tycka till om mitt dilemma när det gäller att byta jobb eller inte.
Förstår att ni är spända på att få veta mitt beslut....
och det är....





Jag fortsätter att jobba som lärare!

Det känns skönt att jag till slut har bestämt mig och det är tack vare er, kära läsare, som det gick så snabbt och smidigt.

Så TACK! ni underbara!

Puss & Kram

RSS 2.0