LULEÅÅ

Sådär ja!
Då har jag kommit hem från en kort tripp till Luleå, hämtat mina kära hos mina kära, mina barn och föräldrar alltså.
Väl hemma vid 20.15 har jag packat upp, montrat lite smålådor som jag köpt, provat koftan jag köpte, sett IDOL med Lisa, bakat kladdkakemuffins till Elin som ska på utflykt imorgon, plockat ur diskmaskinen, planterat en murgröna i en glasvas o sitter nu vid datorn för att snabblogga och sedan lugnt och stilla avnjuta blockets alla annonser!
Tänk va skönt det är ändå att få fara iväg även bara för en natt och bo på hotell, käka mat på restaurang och umgås med min trevliga "uppsatspartner".....  Borde nog göra det oftare.....
Vi har haft ett otrooooligt givande studiebesök på en fantastisk skola i Luleå där vi har gjort intervjuer med lärare till våran c-uppsats som förövrigt går framåt. Intervjuerna tof ca 4 timmar, resten blev shopping. MYCKET TREVLIGT!
God natt o suss gott..

Ditt & Datt

Oj oj oj, vad länge sen jag skrev i min blogg... Det dröjer nog innan jag blir en rutinerad bloggare!
Men oj vad höst det är :( Inte nå´t jag gillar precis. Har varit ute i mörkret och grävt ner några nya plantor i trädgrården, få se imorrn hur det blev för jag såg nada. Grannarna tror nog att jag är galen, å de är jag nog...lite i alla fall.
Min förstfödda var hemma från skolan idag - lite förkyld. Hon lagade lunch till oss två. Potatissoppa och nybakat bröd med kasslerröra. Det var mumms!!! Tänk vilken stor tjej jag har!!!Å duktig!!! 
Dötter nummer två har också varit duktig fast i skolan. Hennes klass har varit på badhuset och den tankspridda mamman hade glömt att skicka pengar med henne så hon var en aning rasande på mig närhon kom hem....förlåt gumman!!! Jag får göra nåt extra i helgen som kompensation.  
Nej nu är de dax att krypa ner i snarklådan och drömma nåt spännande.
Natti natti!

RSS 2.0