Fröööön....

Ett litet kortare inlägg måste levereras av mig...
Måste meddela att jag har studerat vårens Impectakatalog (fröer).
Jag har beställt fröer.
Fröerna har kommit!!!
Tjohooo, nu ska det snart planteras!

Puss & Kram


Nu är det väl endå dax!

Ja visst är de? Dax för ett nytt inlägg alltså! Ja menar de var ju ett tag sen och det är nytt år och allt, so here it comes (flashigt att blanda engelska o svenska i blogga rhar jag märkt).

Som sagt...ett nytt år har fötts igen. 2010 ska man nu lära sig att skriva. Faktum är att jag brukar inte ha några problem med datumskrivningen när ett nytt år har anlänt. Man kanske kan säga att jag är ganska open minded, öppen i sinnet, hög sinnesnärvaro kanske.
Det här nya året kommer naturligtvis att innebära en hel massa händelser. För det första så är det ett jämnt årtal vilket innebär att alla som är födda på ett jämn årtal kommer att fylla jämt! Krångligt? Nää inte ett dugg. Ta mig som exempel: Jag är född 1965 0ch kommer därför att fylla 45, eller Ullis som är född 1975 kommer att fylla 35, eller min fantastiska systerdotter Lina som är född 1990 kommer att fylla 20 år! Vi får inte glömma Sebastian en av två underbaraste brorssöner som är född 2005 och kommer därför att fylla.... Ja vadå? Det är veckans bloggfråga: Hur många år blir Sebastian?

Wow vilka tårtor som ska bakas dagarna till heders!

En annan händelse är att det är valår. Säger inte så mycket om det, vi som har varit med ett tag vet att det innebär mycket reklam, propaganda, debattprogram och en hel massa fjäsk. Hur man röstar är upp till var och en, jag vill inte påverka annat är att vi måste bojkotta partier med rasistiska tankar för dom är inte så roliga, no´t so fun at all! Jag vill inte berätta deras namn med risk för påverkan men de börjar på Sverig och slutar på emokraterna.

Snart ska mina föräldrar flytta! Närmare bestämt in februari eller mars, i don´t know for shore...
I alla fall så ska jag hjälpa dom förstås! Det är bara roligt att kunna hjälpa till tycker jag!

Måste väl nämna det stora brölloppet som stundar på vårkanten, nämligen prinsessan Viktoria och Daniel som ska slå sina påsar ihop! Ohh så romantiskt det ska bli! Inte för att jag är bjuden men det gör inget. Jag är en busy women anyway!!!

Ta nu vara på alla möjligheter detta nya år, slutar detta inlägg med ett citat av Claude Bernard:
Det är vad vi tror att vi redan vet som hindrar oss från att lära oss något nytt!

Kiss & Hugs!

RSS 2.0